WelcomE To My PaGe
BloG Ini AdalaH Hasil Dari Hati
Terima Kasih Sudi Berkunjung, Harap Datang Lagi
Thankss
ENTER
BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

Selasa, November 17, 2009

Lulus JPJ (hoRaaaayyyyy!!!!!)

Alhamdulillah!
Syukur sangat bcoz lulus..
Happy la gak kan..
Tak lame lg leh la aku jahanamkan kete2 yg ade kat skeliling aku nih..
hahaha (siap sedia)

meh aku nak cite sket pasal aku test td.
aku datang awal pagi,
mase tuh org tak ramai lagi..
so cikgu aku tuh suh aku wamap dulu..
korg nak tau..
org lain sekali je, tapi aku lebih dri tu..
huhuhu(bikin panas je yg lain)

dalam kul 9,
'abang' JPJ datang..
so mase tuh, xleh dah la nak try2 bwk kete dah..
aku pun amik test kad,
beratur kat kaunter JPJ,

Fuh! ramai giler org test hri nih,
dalam 80 org..
jenuh la nak mnunggu..,
first2 aku kene panggil test jalan raye..
erm.. nak tau ape aku rse..
aku rase, nih la saat paling confident aku bwk kete.
hahaha..

pas tuh, aku tunggu lagi untuk test bukit n parking lak,
so, tibe giliran aku terus masuk kete n tunggu di bawah bukit,
aku yg first2 tu dlm group tuh..

ni aku nk cite kat korg,
mse JPJ tuh pgil naik bukit,
aku pun gerak la kan,
aku sempat gerak sket kete,
tibe2 enjin mati,
so aku cepat2 hidupkan balik,
Fuh!! nasib baik JPJ tuh tak nmpak,
kalu tak mampus aku..
hehehehe..
mase parking, all ok..
so ape lg kan,
lulus la aku..
hahahahah
dgn rasminyer dapat P..(gebang je lebih..huhuh)
(xde sape2 nak beri anugerah ke)
hahahahah

3 comments:

kawaii kazuha berkata...

hhaha~

thniah... n kte lulus jpj pde ary yg sme tp tmp yg len kot~ hik3~~~

Tanpa Nama berkata...

TAHNIAH!!!!!

eLLa berkata...

xdpt2 lesen:(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...