WelcomE To My PaGe
BloG Ini AdalaH Hasil Dari Hati
Terima Kasih Sudi Berkunjung, Harap Datang Lagi
Thankss
ENTER
BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

Khamis, November 05, 2009

Hidup Yang MembosanKan

Pernah tak korang rasa yang hidup kite nih memb0sankan?
Aku garenti confirm pernah?
Biaselah dalam hidup ade je perkare yang akan memb0sankan kite.. Kan?
Cume kadang2 korang tak perasan or korang cube untuk lari dari rase b0san..
Tapi tak semua orang camtu..
Ramai yang rase teramatlah b0san dalam hidup dia..
Dan dorang terkadang tuh, sampai tak tau nak buat untuk hilangkan rase b0san (B0ring)..
Buat itu tak kena, buat ini tak kena..
dalam kepala cume ade..
"Arghhhhhh....b0sannyerrrrrrrrrrrrrrr..."

Aku plak tak la nak nafikan yang aku nih tak pernah b0san..
Aku kadang tuh b0san tahap dewa pun ader..
Mase tuh macam nak giler pun ader..
tapi aku cube r cool down..
kalau tak giler la jadinyer...

So aku nak taye korang..
Ape yang korang buat waktu korang b0san..?
korang duk saje ke, layan hobi korang ke....
Kongsi la skit, pe salahnye..
kongsi sesuatu yang baik pe salahnyer.....
So jawablah melalui komen yerrrr....



5 comments:

Tanpa Nama berkata...

Salam..

Sbnrnya klu kte tau 'tugas' yg plu kte buat, hdp ni xkn smpt mbuat kte rse bosan..tgjwb yg kte ade sbnrnya mlbihi masa yg ade..so, find d job..find d way..ape pn keje, buat la..asal b'manfaat utk dri sdri n msrykat skliling kte, x slh dcc undang2..plg pntg..asal keje 2 selari ngn syariat Allah..:)

All d best!!

Tanpa Nama berkata...

Everyone Connects...
Ada kau aku kita kan bersatu?
Kau aku akhirnya bersama
Di Jendela ku melihat
Segala ku inginkan
Kau aku kita kan bersatu
Berbeza namun tetap mesra
Pabila ku lihat kamu
Impian nyata ku tahu

Rasa hati mula membara
Penantian tiada ku rasa
Tak mampu ku hidup tanpamu
Sendirian selamanya

Tanpa Nama berkata...

:-)
Now there's me....and you
And we are not alone
Youand me
We are together now
Through my window, I can see there's
More than you and more than me

Me....and you
And we are not alone
diff.....rent view
We are together now
Through my window, I can see
Our wildest dreams could "be so real"

petua hilangkan ase bowik..
heheheheh

bionik berkata...

salam..
huhu xbeak kate hdop ni bosan..
bsyukur skit coz diberi ksempatan utk hdup..
lau agak2 bosan, jd la cam aku..
superhero bionik! confirm ta bosan..
hahhahahahah

jeet berkata...

dlm shari 24 jam
12jam dbahagi sama rata
andai kita bijak mngisi masa
pasti kita tak merasa bosan..........

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...