WelcomE To My PaGe
BloG Ini AdalaH Hasil Dari Hati
Terima Kasih Sudi Berkunjung, Harap Datang Lagi
Thankss
ENTER
BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

Selasa, Mac 01, 2011

Hijau Biru Sepanjang JalanPagi tadi ada hal sikit di Temerloh. So, roger my motosikal dari rumah. Dalam kepala takla ingat plak pasal Pilihan Raya Kecik Kerdau ni. Sampai Tekal dah nampak sepanduk hijau dengan biru di kiri kanan kaki jalan. Hah!.. baru teringat pasal Pilihan Raya.

Dari situ sampai la ke Desa Murni.. mata ni dah jadi sebelah hijau sebelah biru dah.. Orang ramai duk tepi-tepi jalan kat kawasan Kerdau. Bawah kanopi, kedai kopi.. Macam2..

Yang duk sibuk satu lagi, Abang Biru dengan Abang Kuda Putih (POLIS). buat 'roblok' la.. jaga situ jaga sini.. siren bunyi je di mana2.. memang sepanjang jalan nak ke Temerloh ada aje la dorang tu.

Lagi satu hal, bila ada perkara macam ni, baru la jalan nak di Tar, nak di perelokkan. Banyak jalan dah di Tar semula. Elok sangat la tu, untuk kebaikkan rakyat jugak, Jangan pulak nanti bila Pilihan Raya dah tamat, takde siapa nak ambil peduli. Jangan gitu ok, Kepada yang berkenaan sila alert. Moga rakyat aman dan sejahtera terutama pada yang menyokong tu.

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...