WelcomE To My PaGe
BloG Ini AdalaH Hasil Dari Hati
Terima Kasih Sudi Berkunjung, Harap Datang Lagi
Thankss
ENTER
BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

Jumaat, Januari 21, 2011

Kehilangan Idea

Bila lama tak mengarang, tak update blog ni, rasa macam susah sudah nak keluar idea dari benak akal ni. Baru je berapa hari, tapi macam dah sebulan tak menghadap layar maya ni.



Idea tu mungkin ada, tapi bila time nak menulis dia taknak keluar, tak tahulah kenapa. Ada je yang tersangkut, trafic jam kot.

Kadang tu time bosan nak jugak menulis sepatah dua, tulis tu memang tulis tapi macam serba tak kena je apa yang ditulis, macam ada yang tertinggal. Ibarat makan nasi tapi tiada sambalnya.

Mungkin kena fresh-kan otak ni kot, bila dah mencapai umur lama, semakin menjadi pulak dia. Apa nak buat ye? Kena cepat2 fikir ni, nanti merajuk pulak blog ni kalau lama disisihkan.

Apa2 pun just waiting for my next post ok. Coming soon, don’t worry. Just need a few space to think what i suppose to do.

1 comments:

lurun nauzzi namzar berkata...

refresh blik otak tue...
msti ader yg nk dihapdate..
hehehe :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...